onnistunut Taloyhtiön OVIremontti


Taloyhtiön ovien uusiminen parantaa asumismukavuutta, mutta pieleen mennyt remontti ei houkuttele ketään. Epäonnistuneen remontin taustalla on usein ammattitaidoton remontoija. Onnistuneen oviremontin avainasemassa onkin luotettavan kumppanin valinta, mikä ei ole aina helpoin tehtävä.

Helppo ja asiantunteva valinta taloyhtiöille

Teemme vuosittain kymmeniä taloyhtiöille ja isännöitsijöille toimitettuja ovi- ja ikkunavaihtoja. Vaihto sisältää sopimuskohtaisesti käynnin paikalla, suunnittelun, purun ja asennuksen. Toimimme yhteistyössä lukkoliikkeiden kanssa. Kanssamme on helppo toimia ja meiltä saat kaiken tarvittavan oviremonttiin.

Ovien vaihto ei saa aiheuttaa asukkaille kohtuutonta haittaa – onhan kyse yleensä heidän kodeistaan. Hoidammekin oviremontit taloyhtiöille tehokkaasti, vaivattomasti ja ammattitaidolla.

Yrityksellämme on tuotantoon soveltuva nykyaikainen ja yritykselle räätälöity konekanta, tietokoneohjatut sahat sekä nykyaikaiset työstökeskukset. Tuotannonohjauksessa ovat alan uusimmat suunnitteluohjelmistot.

Luottamuksellista yhteistyötä

Oletko isännöitsijä tai taloyhtiön hallituksen edustaja? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yhtiöllenne sopivat ovet – hoidamme taloyhtiönne julkisivun kuntoon. Tarvittaessa toimitamme myös ikkunat. Toimintamme perustana on pitkäjänteinen ja luottamuksellinen yhteistyö asiakkaiden kanssa.

#

Tarkoin suunniteltua

Kaikki valmistamamme tuotteet ovat jokaiseen kohteeseen tarkoin suunniteltuja materiaaleineen ja väreineen.