Lujatekoiset alumiini- ja teräsovet

lujatekoiset ALUMIINI- JA TERÄSOVET


Valmistamme ammattitaidolla alumiiniset ja teräksiset ovet kaikenlaisiin kohteisiin. Suunnittelemme ovien materiaalit ja värit tarkasti kohdekohtaisesti. Valmistamme, kuljetamme ja asennamme alumiini- ja teräsovet aina korkeaa ammattitaitoa noudattaen – meihin asiakkaamme voivat aina luottaa. Alumiiniset ja teräksiset ulko-ovemme ovat myös CE-merkittyjä.

Alumiiniovet

Alumiiniovet ovat helppohoitoisiaja kestäviä, ja ne kestävät kovassakin käytössä pitkään. Alumiiniovi on yleinen ja sopiva valinta esimerkiksi kerrostaloihin, sairaaloihin, toimistoihin, päiväkoteihin ja muihin julkisiin tiloihin. Valmistamme alumiinista tehtyjä ovia vuodessa noin 1 000 kpl.

Teräsovet

Teräsovet kestävät aikaa ja käyttöä, ne soveltuvat moniin rakennuksiin ja tiloihin. Teräsovi on erinomainen valinta muun muassa päiväkotien, koulujen ja hallien sisäänkäyntiin, mutta se sopii mainiosti myös muihin julkisiin tiloihin sekä sisä- että ulko-oveksi. Valmistamme teräsovia vuodessa noin 3 000 kpl.

Lasipalo-ovet

Palo-ovet soveltuvat etenkin sairaaloiden ja muiden julkisten tilojen ulko- ja sisäoviksi. Lasinen palo-ovi päästää valon kauniisti sisään, tuo tilaan avaruutta ja tarjoaa näköyhteyden tilasta toiseen – paloturvallisuutta unohtamatta.

Valmistamme lasipalo-ovet sekä alumiinisista että teräksisistä profiileista. Rakennuksissa, joihin on haettu rakennuslupaa 15.4.2012 jälkeen, on käytettävä EI230- ja EI260-tyyppihyväksyttyjä ovia EI30- ja EI60-ovien sijaan. Metallityö Välimäki Oy valmistaa korkealaatuisia EI230- ja EI260-tyyppihyväksyttyjä lasipalo-ovia.

Alumiiniset lasipalo-ovet

Alumiiniset lasipalo-ovet valmistamme Purson profiileista.

PURSO P80 PDF »

PURSO P80 PDF »

PURSO P80 E30 PDF »

Teräksiset lasipalo-ovet

Valmistamme teräslasipalo-ovet sekä Jansen- että Voest-profiileista.

ECONOMY 50-60 PDF »

JANISOL 2 PDF »

JANISOL C4 PDF »

ECONOMY 50-60 PDF »

ECONOMY 50-60 PDF »

ECONOMY 50-60 PDF »

ECONOMY 50-60 PDF »