Kestävä julkisivurakenne

Kestävät JULKISIVUIKKUNAT JA -KATOT


Valmistamme laadukkaat teräksiset ja alumiiniset julkisivut sekä alumiinikatot jokaiseen kohteeseen. Suunnittelemme materiaalit ja värit tarkasti ja asennamme tuotteet huolellisesti paikoilleen.

Teräsjulkisivu

Teräs on näyttävä valinta julkisivumateriaaliksi, ja sitä on helppo räätälöidä toiveiden mukaan. Se on vahvatekoinen ja kovaa mekaanista kulutusta kestävä ratkaisu, joka ei vaadi paljoa huoltamista. Teräsjulkisivu onkin erinomainen valinta äänieristyksen, paloturvallisuuden ja murtosuojauksen kannalta.

Alumiinijulkisivu

Alumiiniset julkisivut sopivat esimerkiksi kauppakeskusten, tuotanto- ja varastotilojen ja toimistojen rakentamiseen alumiinin kestävyyden ansiosta. Julkisivu on ratkaisevassa tekijässä tyylin ja tunnelman luomisessa. Ilmeikäs ja tyylikäs julkisivu houkuttelee astumaan peremmälle. Meiltä saat korkealaatuiset julkisivurakenteet esimerkiksi julkisiin rakennuksiin sekä toimisto- ja liikerakennuksiin ammattitaidolla tehtynä.

Alumiinikatto

Alumiinikatto on loistava valinta, sillä alumiinipelti kestää hyvin säätilavaihteluita. Alumiini ei ruostu, se ei ime vettä eikä kärsi auringon ultraviolettisäteilystä. Se on pitkäaikainen sijoitus. Alumiininen katto on parhaimmillaan moderneissa uudiskohteissa, mutta sopii hyvin kaikelaisiin rakennuksiin.